Je wilt een website voor jouw eigen bedrijf of jouw persoonlijke portfolio, maar waar begin je? In dit artikel wordt uitgelegd hoe we bij Skape IT te werk gaan om heel eenvoudig van jouw idee een mooie uitwerking maken.

Jouw idee & doel

Een idee uitwerken is lastig als je niet weet wat je wilt. Zorg daarom dat je eerst een goed idee hebt wat je met jouw onderneming wilt bereiken. Daarnaast heeft jouw website altijd een doel. Als je een webshop hebt dan wil je zoveel mogelijk producten verkopen, maar als je bijvoorbeeld een freelancer bent en een persoonlijk portfolio wilt, dan is jouw doel dat bedrijven zo eenvoudig mogelijk contact op kunnen nemen. Het doel van jouw onderneming staat dus altijd centraal.

Informatie, functionaliteit & structuur

Als het doel van jouw onderneming duidelijk is, kunnen we een globale structuur uitwerken. Welke pagina’s komen er allemaal op je website, welke functionaliteit moet het bevatten en welke informatie komt er bijvoorbeeld op je homepagina? De structuur werken we altijd samen uit met als doel een zo duidelijk mogelijke website te creĆ«ren.

De juiste uitstraling

Het is belangrijk dat de uitstraling die jouw onderneming heeft goed overgebracht wordt op de doelgroep. Als je al een goede huisstijl hebt, dan passen we deze natuurlijk direct toe op de website. Heb je nog geen huisstijl en weet je niet waar je moet beginnen? We hebben dit in enkele stappen uitgelegd. We kunnen dit natuurlijk ook helemaal uit handen nemen zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Bij deze stap krijg je direct een goed en duidelijk beeld hoe het resultaat eruit komt te zien.

De uitwerking

Als we de juiste structuur en uitstraling uit hebben gewerkt, gaan we de website daadwerkelijk maken. Als de website is uitgewerkt, kan je zelf teksten en afbeeldingen aanpassen. Dit gaat heel eenvoudig met een CMS. Hierdoor heb je altijd een volledig maatwerk website, die je ook nog eens zelf aan kan passen. Ben je overtuigd in onze werkwijze en wil je ook graag een website of webshop? Neem dan contact met ons op!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *