Onze creaties

Portfolio

Skape IT heeft meerdere websites en huisstijlen gemaakt, compleet op maat naar wensen van de klant. Zie hier een greep uit het portfolio van Skape IT.

Skape IT website mockup

DC Trading

DC Trading is een platform waar je beleggingsinformatie kunt vinden. Ook kan je na het afsluiten van een maandelijks of jaarlijks abonnement exclusieve content bekijken die alleen voor abonnees bedoeld is. De automatische incasso wordt afgehandeld door middel van een koppeling met Mollie.

Dennis Volkering website mockup

Online Visitekaartje

Het portfolio van Dennis Volkering is compleet gebouwd op WordPress. Hierin is extra functionaliteit toegevoegd waardoor er makkelijk portfolio-items toegevoegd kunnen worden vanuit het CMS.

Davinci Fitness website mockup

Davinci Fitness

DaVinci Fitness is een website waar je snel en eenvoudig persoonlijke sport- en voedingsschema's kunt afnemen. Bij deze persoonlijke schema's zit automatisch een persoonlijke omgeving waar je al je informatie kunt terugvinden.

Skape IT website mockup

Skape IT

De website die je momenteel aan het bezoeken bent! Of jouw website nou een persoonlijk portfolio, bedrijfswebsite of een complete webshop is, Skape IT maakt het.

't Heijdse Vismaatjeskoor website mockup

't Heijdse Vismaatjeskoor

't Heijdse Vismaatjeskoor liep tegen het probleem aan dat het onderhoud van hun website te veel tijd in beslag nam. Hierdoor hebben ze ons gevraagd om een nieuwe website te maken die makkelijk in onderhoud was.